Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    ... и човека ти е най великия алфаджия
    Така е... най-накрая той си призна че делтата му вече няма по-хубави фарове от моята
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Браво Асенов твоята кола е номер едно и човека ти е най великия алфаджия Мисля че си прекалено краен
      и аз съм на това мнение ама се пак продава си колата човека
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• А аз пък познавам Борислав и на мен това ми стига

Ще кача тея дни снимки да видим как 8 келвиня светят.

Comment

• Ето най-накрая снимки как станаха моите фарове Лично аз съм много доволен, много готино стоят на колата, а късите са около 15 пъти по-добре от преди!
          Attached Files
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
            , а късите са около 15 пъти по-добре от преди!
            Благодарение на .. ?
            AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

• Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщение
              Благодарение на .. ?
              Чистене на лещите и полиране, полиране на стъкло на фара, преникелирани рефлектори и нов ксенон

Comment

Ето най-накрая снимки как станаха моите фарове Лично аз съм много доволен, много готино стоят на колата, а късите са около 15 пъти по-добре от преди!
                Красота !!! Много ми харесва !
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Хм. озни ден си гледах стъклото на фара HD (от 10 сантима) и забелязах че е наранено, ама чак пък толкова....
                  Преди 5-6 месеца ми почистиха и двата фара, когато ми пребоядисаха бронята, но ефекта беше нулев !!! Със заводски ксенон съм и вчера като се вгледах "HD"" в покриетието, видях че само в часта си при дългите (които не ми работят) е наранено и олющено ! И в тая връзка направо вдигам ръце, защото ако бъдем честни, благодарение на смотаните фарове на тая кола съм дал около 500-700 лева за гуми и изправяне на джанти !!! Последната ми надежда е да отида при Бобо и да ми закачи от некви нови крушки и да пробвам с тях, ако ли не, и аз не знам какво да напрявя вече.
                  Last edited by em4o1; d.m.y г., 01:21.
                  AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Хм. озни ден си гледах стъклото на фара HD (от 10 сантима) и забелязах че е наранено, ама чак пък толкова....
                    Преди 5-6 месеца ми почистиха и двата фара, когато ми пребоядисаха бронята, но ефекта беше нулев !!! Със заводски ксенон съм и вчера като се вгледах "HD"" в покриетието, видях че само в часта си при дългите (които не ми работят) е наранено и олющено ! И в тая връзка направо вдигам ръце, защото ако бъдем честни, благодарение на смотаните фарове на тая кола съм дал около 500-700 лева за гуми и изправяне на джанти !!! Последната ми надежда е да отида при Бобо и да ми закачи от некви нови крушки и да пробвам с тях, ако ли не, и аз не знам какво да напрявя вече.
                    Попринцип ако рефлекторите и лещите не са наред каквито и крушки да сложиш няма да светят, но пък ти си с фабричен ксенон .. не би трябвало да са заминали

---------- Post added at 06:00 ---------- Previous post was at 05:58 ----------

Довечера ще направя снимка как светят късите

Comment

[/COLOR]Довечера ще направя снимка как светят късите
                      Ти скоро няма ли да идваш насам та да видим от близо какво си сътворил?
                      AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Ти скоро няма ли да идваш насам та да видим от близо какво си сътворил?
                        Ами не знам кога.. ако можеш на срещата в неделя на Невски? Аз 99,99% ще ходя

Comment

• Малко се забавих със снимките, но.. ето - едната е на леко осветено място другата е на почти тъмно Снимките са с телефон и не се вижда хубаво
                          Attached Files

Comment

Чистене на лещите и полиране, полиране на стъкло на фара, преникелирани рефлектори и нов ксенон
                            Емо, можеш ли да обесниш със какво или каде се полира лещите и стъклото на фара че и аз ще мина скоро през процедурата рефлектори и искам тогава да опраям максимално всичко друго ?
                            Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

• Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщение
                              Емо, можеш ли да обесниш със какво или каде се полира лещите и стъклото на фара че и аз ще мина скоро през процедурата рефлектори и искам тогава да опраям максимално всичко друго ?
                              Лещата с обикновена полираща паста номер 3 ако не се лъжа беше, стъклото с водна шкурка 2000 после с паста 1 и паста 3, но там ефекта не е особено голям.. Колкото до лещата може и да не я полираш, тя вътре няма от какво да се нарани, аз го направих за да няма прашинки по нея

Comment

Малко се забавих със снимките, но.. ето - едната е на леко осветено място другата е на почти тъмно Снимките са с телефон и не се вижда хубаво
                                Аве Емо на тия снимки светиш колкото един фар на нормална кола

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                                Така е... най-накрая той си призна че делтата му вече няма по-хубави фарове от моята
                                Представям си колко са били зле твоите че чак делтата е имала по хубави
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X